ACADEMY OF TECHNOLOGY & INNOVATION
Σας καλωσορίζουμε στη Σχολή μας

Η ακαδημία μας διοργανώνει ταχύρρυθμα και εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης στην χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και λογισμικού για χρήση στους τομείς της τοπογραφίας, των κατασκευών, της γεωργίας ακριβείας, των περιβαλλοντικών εφαρμογώνς, των UAV κ.α. καθώς και στην επεξεργασία δεδομένων τα οποία στοχεύουν στην επανειδίκευση ατόμων χωρίς ή με μικρό σχετικό υπόβαθρο.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Image

ACADEMY OF TECHNOLOGY & INNOVATION Aerial Solutions

Το καλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για UAS. Η ραγδαία ανάπτυξη των ΣμηΕΑ (drones) έφερε καινούργιες προοπτικές και ευκαιρίες σε μια μεγάλη γκάμα επαγγελμάτων, άλλαξε την οπτική μας προσέγγιση στην θεώρηση των πραγμάτων και εισήγαγε νέες τεχνολογίες και δυνατότητες στην καθημερινότητά μας. Η ACADEMY OF TECHNOLOGY & INNOVATION έρχεται να κάνει αυτή τη νέα τεχνολογία προσιτή και κατανοητή σε κάθε χειριστή drone, προσφέροντας τεχνογνωσία, άρτιες εγκαταστάσεις και κορυφαίο εκπαιδευτικό team. Η Σχολή μας είναι πιστοποιημένη από την Υ.Π.Α., προετοιμάζει τους χειριστές, για ασφαλείς και επιτυχημένες επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές πτήσεις και συμβάλει στην απόκτηση επιπλέον ικανοτήτων και γνώσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων των ΣμηΕΑ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣμηΕΑ:

Image

ACADEMY OF TECHNOLOGY & INNOVATION Geopositioning

Η ACADEMY OF INNOVATION & TECHNOLOGY προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης που αφορούν το GEOPOSITIONING για όλους εσάς που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας καθημερινά αλλά και όλους τους φοιτητές που έρχονται σε επαφή με αυτά τα μέσα για πρώτη φορά. Για να επιτύχουμε ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα για την καλύτερη επαγγελματική κατάρτισής σας, προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών.

Η Ομάδα της ACADEMY OF INNOVATION & TECHNOLOGY προσφέρει ζωντανά προγράμματα με καθοδήγηση εκπαιδευτή και δημιουργεί και διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

ΤΜΗΜΑΤΑ GEOPOSITIONING:

Image

ACADEMY OF TECHNOLOGY & INNOVATION Digital Construction

Το πρόγραμμα σπουδών Digital Construction σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις σχετικά με τη διαδικασία
ψηφιακής κατασκευής. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν mass data, point clouds, αυτόματες διαδικασίες για δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων και αυτοματοποιημένους
ελέγχους για κάθε στάδιο της κατασκευής ώστε να κερδίσουν
μεγαλύτερη τεχνογνωσία άμεσα για να εκτελέσουν το επόμενο
έργο τους πιο αποτελεσματικά.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

Επαγγελματίες που ασχολούνται με κάθε στάδιο των κατασκευών.

Εργολάβους
Οι εργολάβοι θα μπορούν να αυξήσουν τις γνώσεις τους ώστε να χρησιμοποιούν έννοιες κατασκευής για να βελτιώσουν την
αποδοτικότητα και τον έλεγχο σε κάθε στάδιο της κατασκευής - βοηθώντας στην εύρεση άμεσων και ορθών λύσεων. Με την ενσωμάτωση των νέων μεθόδων και τεχνικών, οι εργολάβοι μπορούν να μεγιστοποιήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και την αποτελεσματικότητά τους, μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Πολιτικούς Μηχανικούς & Αρχιτέκτονες
Οι Πολιτικοί Μηχανικοί & οι Αρχιτέκτονες θα εξελίξουν τις γνώσεις τους για το πώς να εφαρμόζουν έννοιες κατασκευής, τόσο στο στάδιο του σχεδιασμού όσο και της υλοποίησης χρησιμοποιώντας τρισδιάστατα μοντέλα, βελτιώνοντας τις ροές εργασίας για επιτόπιους ελέγχους αξιοποιώντας ψηφιακά δεδομένα.

Τοπογράφους Μηχανικούς
Οι Τοπογράφοι Μηχανικοί θα εξελίξουν τις γνώσεις τους ώστε χρησιμοποιούν έννοιες κατασκευής για να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητά τους με σύγχρονες και ακριβείς ροές εργασίας και θα βελτιώσουν τις δυνατότητες για αποτυπώσεις as-builds και χαράξεις. Οι τοπογράφοι θα μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, καθώς και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις στην ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των υπόλοιπων εμπλεκόμενων σε κάθε στάδιο της κατασκευής.

Κατόχους Υποδομών
Οι Κάτοχοι Υποδομών θα διαπιστώσουν πώς οι κατασκευαστικές ιδέες βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα, επιτρέποντας περισσότερα έργα σε λιγότερο χρόνο με καλύτερη προβλεψιμότητα και καλύτερη προβολή του έργου. Οι κατασκευαστικές ροές εργασιών βελτιστοποιούν τη διαχείριση του προϋπολογισμού, τα χρονοδιαγράμματα - βοηθώντας στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

ΤΜΗΜΑΤΑ DIGITAL CONSTRUCTION:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα:
Αγίας Κυριακής 27, 17564 Π. Φάληρο

  • dummy210 9473600

  • dummy info@treecomp.gr


Θεσσαλονίκη:
Ανδριανουπόλεως 6, 55133 Καλαμαριά

  • dummy2310 842440

  • dummy thess@treecomp.gr


Κρήτη:
Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 51, 713 05 Ηράκλειο

  • dummy2816007818

  • dummy crete@treecomp.gr

Newsletter

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες

Search