ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι μας διαθέτουν πλέον όλα τα απαραίτητα εφόδια για να δουλέψουν αποτελεσματικότερα και αποδοτικότερα και για να επεκτείνουν το εύρος των υπηρεσιών και των εργασιών που προσφέρουν.

About us

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εδώ και 32 χρόνια, µε πάθος για τη δουλειά µας και αγάπη για το αντικείμενο μας, έχουμε όραμα να βοηθούμε τον Έλληνα επαγγελματία να εργάζεται αποδοτικότερα, προσφέροντάς του προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αξεπέραστης ποιότητας.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η τεχνογνωσία της εταιρίας αποκτήθηκε μέσα από 32 χρόνια ενασχόλησης με την τοπογραφία και τις εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας. Ο ξεκάθαρος στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες της αγοράς αλλά και του μέλλοντος.Η εταιρία επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη εργαλείων και εφαρμογών τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από επαγγελματίες για να κάνουν αποτελεσματικότερη την εργασία τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Μοναδικά Πλεονεκτήματα

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων θα διαθέτετε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εργαστείτε αποτελεσματικότερα και αποδοτικότερα, για να επεκτείνετε το εύρος των υπηρεσιών και των εργασιών που προσφέρετε ή για να προσληφθείτε άμεσα σε αντίστοιχες εταιρείες.

ΙΣΤΟΡΙΑ

H Tree Company Corporation AEBE ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την πώληση, υποστήριξη και επισκευή τοπογραφικού, κατασκευαστικού, περιβαλλοντικού, ωκεανογραφικού, γεωφυσικού, ναυτιλιακού και γενικότερα επιστημονικού εξοπλισμού.

Tο 1999 η εταιρεία μεταφέρεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Π. Φάληρο στην οδό Αγ. Κυριακής 27 όπου φιλοξενούνται τα κεντρικά της γραφεία.

Το 2005 η πανελλαδική ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της Εταιρείας μας οδήγησε στην ίδρυση Υποκαταστήματος στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση της Βορείου Ελλάδος.

Το 2018 το Υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις για την ακόμη καλύτερη υποστήριξη των πελατών της.

Το 2019 ιδρύεται το υποκατάστημα στην Κρήτη.

FAQS

Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω μαθήματα;
Απολύτως τίποτα. Αρκεί να επιλέξετε το τμήμα που θέλετε να παρακολουθήσετε και η ακαδημία μας θα σας παρέχει όλο το απαραίτητο υλικό για την επιτυχή ολοκλήρωση του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα:
Αγίας Κυριακής 27, 17564 Π. Φάληρο

  • dummy210 9473600

  • dummy info@treecomp.gr


Θεσσαλονίκη:
Ανδριανουπόλεως 6, 55133 Καλαμαριά

  • dummy2310 842440

  • dummy thess@treecomp.gr


Κρήτη:
Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 51, 713 05 Ηράκλειο

  • dummy2816007818

  • dummy crete@treecomp.gr

Newsletter

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες

Search